Vadászház vendégház Mernye oldalsó bejáratVadászház vendégház Mernye reggeliVadászház vendégház MernyeVadászház Mernye reggeli

Házirend

Csak előre bejelentkezett vendégeket tudunk a vendégházban fogadni, mivel nincs 0-24 órás recepciószolgálatunk. A bejelentkezés minimum 48 órával az érkezés előtt szükséges.

Bejelentkezés: 15−19 óráig (Amennyiben Ön később szeretne érkezni, mint a megadott bejelentkezési idősáv, kérem, legyen szíves és jelezze.) Érkezéskor kérjük kedves vendégeinket, hogy azonosító okmányaikat (útlevél vagy személyigazolvány igazolvány, lakcímkártya) adják át munkatársunknak a regisztráció idejére, nyilvántartásba vétel céljából.

Kijelentkezés: 11 óráig

Beszélt nyelvek: magyar

Parkolás: Ingyenes, zárható udvarban

Az épület zárása: Kérjük, hogy legyenek szívesek az épület bejáratait kulcsra zárni, valamint a kaput is becsukni éjszakánként, illetve ha elhagyják a vendégházat!

Dohányzás: Szobáink és az épület egésze nemdohányzó. Dohányzásra kizárólag az erre a célra kijelölt helyen van lehetőség.

Háziállatok: Háziállatok a vendégház területére nem hozhatók be.

Előlegigény: Foglaláskor a foglalási érték 30%-a előre utalandó.

Lemondási feltételek: Lemondás, illetve meg nem jelenés esetén a kötbér a teljes szállásdíj 30%-a.

Tűzrakás bográcsozás, grillezés kapcsán: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni, stb. a kijelölt tűzrakó helyen (a kerti sütő komplexumunknál) lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! A tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése tilos!

A házirend megszegéséből illetve a vendégház nem rendeltetésszerű használatából származó esetleges károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért az üzemeltető felelősséget nem vállal!

Bármely háztartási eszköz, gép illetve berendezés meghibásodása, tönkremenetele illetve szokatlan esemény észlelése esetén az esetlegesen bekövetkezhető komolyabb károk elkerülése érdekében kérjük, hogy szíveskedjen azt mielőbb jelezni munkatársunknak!

A házat kérjük rendben hagyják maguk után (pl. konyhai edények, tányérok elmosása, grill rács tisztítása).

Vadászház Vendégház Mernye